Rutina de îngrijire a tenului

Am revenit cu un articol despre skin care pentru că în ultimul timp am primit multe întrebări referitoare la produsele pe care le folosesc. Chiar dacă mereu vorbesc despre ele pe insta story, parcă e mai ok să le am aici, pe blog ca să nu mă repet. Așadar, de fiecare dată când aveți curiozități despre îngrijirea părului, a tenului sau orice alte subiecte, încercați să căutați în bara de search a blogului sau pe canalul meu de youtube.

Înainte să încep, vreau să vă spun că produsele despre care vorbesc sunt potrivite tipului meu de ten care este mixt cu tendințe de îngrășare, iar asta nu înseamnă că o să vi se potrivească și vouă. Astea sunt combinațiile care mi se potrivesc în momentul de față și multe dintre ele o să le regăsiți și în articole mai vechi de pe blog.
Am să încep cu produsele pentru curățarea tenului, ca să le luăm frumos, în ordinea folosirii.
Rar mi se întâmplă să folosesc un produs pentru o perioadă mai lungă, însă demachiantul ăsta sub formă de gel cu extract de flori de gălbenele de la Kiehls, este un dar de la Dumnezeu. V-am mai povestit despre el anul trecut cândva, tot aici, pe blog.C49A1132-B398-462D-9049-59057B752A9B

Bineînțeles că îl folosesc împreuna cu faimosul, unicul, inegalabilul, FOREO Luna Mini. Știu că ați auzit atât de multe despre Foreo, încât nu mai știți care e bun, Luna Mini, Luna Play, Play Smart, Play PLus. Sincer? Nici eu nu știu să vă spun 100%, în schimb știu că cel pe care îl am eu este fix ce trebuie.
Nu cred că mai are rost să vă spun cât e de bun și ce minuni face cu tenul, pentru că probabil deja ați auzit. Adevărul e că nu mă așteptam să funcționeze în halul asta de bine, sincer vă spun. E life changing pentru mine și cred că persoanele care îl folosesc, pot confirma.D8EBE816-E591-4FC5-AEB0-22E31E34D013AD1ECF4A-A7AE-4521-87E4-1F78AA4F48C1
În urmă cu 3 săptămâni am început să folosesc masca Skin Correction de la FERETO, care promite să mă scape de imperfecțiuni, iar dacă o folosesc pentru o perioada mai lungă de timp, cică n-o să mai am nevoie de fond de ten. Adevărul este că văd o îmbunătățire, dar încă nu ma pot pronunța, aștept sa o mai aplic de 2-3 ori și revin cu vești.
În zona ochilor îmi place să folosesc crema de ochi cu avocado de la Kiehls, mi se pare că luminează foarte fain zona ochilor, în plus, e hidratantă și intră repede în piele.AB2DCD53-7B66-468C-A7AC-F5F5E0ACCEB1

Crema de față pe care o folosesc acum este Aqualia Thermal de la Vichy, varianta light. Măi, deci, crema asta e ceva… Nici nu știu de ce am încetat să o folosesc. Am început să o folosesc acum 3 ani, la recomandarea unei fete simpatice care mă urmărea pe instagram (sper că încă mă urmărește) și m-am îndrăgostit după câteva zile de folosire. Efectiv mi-a schimbat tenul, au dispărut imprefecțiunile, era mult mai luminos, mai fresh. Am început să o folosesc din nou când am fost plecată în Dubai. Îmi uitasem crema de față acasa și mi-am cumparat-o pe asta din faramcie. Cea mai buna decizie ever.
Între timp, am primit o cremă anti-aging de la SkinCode și am început să o folosesc seara, însă nu zilnic. Dacă știți ceva concret despre crema asta, let me know, să știu dacă are rost sa renunț la Vichy.
Când am nevoie de hidratare maxima, aplic câteva picături din Advanced Night Repair de la Estee Lauder înainte de culcare, dimineața mă trezesc cu un ten super catifelat și hidratat.

BF225D3F-46E8-4A86-81CA-B80CAA775707

Pentru zilele în care tenul meu o ia razna, am acest drying lotion de la FERETO, o soluție bio din ingrediente naturale, cu un miros înțepător, care usucă coșurile în maxim două zile.86828129-2BDB-4745-8441-3A6085B53848
5F4CC3D7-E261-45DA-BC55-8D7EE886C215
Iar atunci când mi-e prea lene să mă deplasez până la baie ca să ma spăl pe față (you know what I mean), folosesc toner-ul cu extract de flori de gălbenele, la fel ca gelul de curățare despre care vorbeam mai devreme, sau apa micelară MicellAIR de la NIVEA.

Sunt super curioasă care sunt produsele voastre preferate și în special, care este produsul pe care l-ați recumpărat și l-ati folosit pe o perioadă mai lungă de timp?

1 Comment

  1. Foreo,uleiul fereto și vichy 89, toate fiind recomandate de către tine, iar pe lângă asta mai folosesc și crema de zi de la Elmiplant cu extract de gutuie.

Leave A Reply

Navigate