Veau să fim mai apropiați!


Cu totii ne dorim să fim mai buni, să facem mai mult pentru noi și pentru cei din jur, însă e drum lung până la fapte, și de cele mai multe ori, ne pierdem pe tot felul de străduțe înguste. Important este să activăm gps-ul la timp și să continuăm în direcția cea bună, să reluam drumul pe care am pornit și începem să punem în practică fiecare promisiune, fiecare gând și fiecare dorință!
Eu îmi doresc să fim mai apropiați, să discutăm subiecte frumoase împreuna, aici pe blog. Nici nu știu cât timp a trecut de când mi-am promis pentru a nşpe mia oară, că mă reapuc de scris pe blog, mi-e rușine numa’ când mă gândesc de câte ori am spus-o în public și degeaba, că nu m-am ținut de cuvânt. Poate ar trebui să includ treaba asta cu promisiunile în lista de rezoluții pentru 2019. N-ar fi rău să mă țin de ele sau măcar să le prioritizez și să mă concentrez pe lucrurile adevarărat importante.
Înainte de a vă promite din nou, tare mult mi-ar plăcea să știu dacă vă mai face plăcere să petreceți timpul pe bloguri, iar dacă răspunsul este afirmativ, aș vrea să știu ce fel de subiecte ați vrea să povestim noi aici. Vorbesc la plural, pentru că ar fi frumos să fie subiecte relevante, despre care să discutăm împreună. Mie mi-ar plăcea să fie despre experiențe mai personale, experiențe frumoase sau urâte, care ne schimbă viața și ne ajută la dezvoltarea personală. Vreau să plecați de pe blogul meu încărcați de energie pozitivă, de emoții, cu zămbetul pe buze sau cu lacrimi în ochi, pentru că viața nu este numai despre lucruri frumoase, iar eu sunt pregătită să împărtășesc totul cu voi!Aștept cu nerăbdare sfaturile și ideile voastre.

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

3 Comments

 1. Mi-ar plăcea la nebunie să revii pe blog. Mi-ar plăcea să împarți tot felul de experiențe. Sa ne vorbesti despre locurile in care călătorești (cum o făceai pe vremuri) experiențe de viață (pozitive dar si negative )
  Te pup si iti doresc un an bogat si plin de bucurii ❤

 2. Pe blog te-am cunoscut acum mulți , mulți ani când mă inspiram din ținutele tale , când așteptăm cu nerăbdare următorul post despre ultima vacanță sau pur si simplu lucruri ce par banale la prima vedere , despre activitatile de zi cu zi , în care ne regăsim majoritatea.
  Am fost o cititoare înrăită a câtorva bloguri, însă cand vezi aceiași reclamă pe 5 bloguri , 4 canale de YouTube si inca la 18 “vedete autohtone ” pe Insta , parca nu te mai atrage nimic.
  Ar fi frumos să te reapuci de scris . Chiar se vedea ca o faci din placere .
  Succes in tot ceea ce ti-ai propus !

 3. Mi-ar placea sa faci un articol despre viata ta.Tot si spus ca o sa faci un vlog despre viata ta,despre familia ta.Astept cu nerabdare sa faci un vlog sau sa scrii un articol!

Leave A Reply

Navigate