Ce spuneți de o perie smart cu program unic de curățare a tenului?

Ce spuneți de o perie smart cu program unic de curățare a tenului?p3_crousel

Sunt curiosă să știu câte dintre voi aveți grijă de tenul vostru ca la carte? Când spun “ca la carte”, mă refer la spălat atât seara, cât și dimineața, demachiat, hidratat + o mască măcar o dată pe săptămână. Întreb pentru că eu acum ceva timp, 2-3 ani, ignoram toate detaliile astea legate de curățarea tenului în mod corect, măști sau mai știu eu ce nebunii. Am început să fiu mai atentă la detalii și la fiecare pas legat de curățarea și hidratarea tenului, când am realizat că nu mai am 17 ani și tenul are nevoie de mai mult decât o demachiere cu un șervețel umed.

Acum aproximativ 3 luni, am descoperit FOREO LUNA Mini, o perie pentru curățarea tenului care îmi apărea mereu în feed-ul de instagram și pe care îmi doream să o încerc. Vă spun în cel mai sincer mod posibil că entru mine e cea mai mișto invenție pentru curățarea tenului. Folosită zilnic, cu un gel de curățare, poate face minuni cu tenul vostru. 

Frumusețea s-a împrietenit cu tehnologia, iar cei de la FOREO au lansat un nou produs – FOREO LUNA play smart – primul dispoztiv de beauty smart care analizează nivelul de hidratare al pielii tale și îți creează un ritual de curățare al pielii personalizat, unic pentru nevoile tenului tău. How cool is that?!

foreo boomerang

Device-ul este mai mic decat FOREO LUNA mini și tot ce trebuie să faceți ca să îl folosiți este să descărcați aplicația FOREO For You, să creați un cont, după care răspuneți unor întrebări, iar apoi LUNA play smart analizează nivelul de hidratare și vârsta tenului folosind senzorii de pe spatele lui. Și uite așa vă personalizați rutina de îngrijire a tenului și toată treaba asta devine mai fun și mai plăcută.

Voi ați încercat produsele FOREO?

Gasiti LUNA play smart in magazinele Douglas din intreaga tara.

1 Comment

  1. Foarte utila mini peria pentru ten! Multumesc pentru recomandare. Intr-adevar, in special pe perioada iernii, cand tenul se usuca de la frig, e important sa il hidratam si sa il curatam zilnic. Si periuta chiar e utila, e perfecta pentru asta,

Leave A Reply

Navigate