BENEFIT PUSH UP LINER


Girls, de acum înainte voi scrie în fiecare săptămână câte un articol numit “Recomandarea săptămânii ” în care vă voi recomanda produse pe care le folosesc de mult timp, feluri de mâncare noi desoperite, locații mișto pentru poze, hoteluri, orice mi se pare mie frumos și relevant.
Primul articol am vrut neapărat să fie despre eyelinerul PUSH UP de la Benefit, pentru că în ultimele două săptămâni am primit o mulțime de întrebări legate de tușul pe care îl folosesc, dar și despre modul în care obțin acel look cat eye perfect.
Ei bine, acest eyeliner este fără dar și poate preferatul meu. Este negru intens, mat și waterproof, nu se strânge pe pleoape, nu se usucă, iar machiajul este intact chiar și după 10 ore. Am testat eu, deci nu vorbesc prostii. În plus, este extrem de usor de folosit datorită capătului cauciucat și a formei. Este atât de rezistent, încât uneori îmi este greu să îl îndepărtez chiar și cu demachiant. Îl folosesc de mai bine de 4 ani și nu pot, nu vreau să îl înlocuiesc vreodată. Sper din suflet să nu dispară de pe piață :))
Știu multe fete care se plâng că nu reușesc să îl folosească, că iese prea mult produs sau că se usucă până îl aplică. Ei bine și mie îmi iese prea mult produs uneori, însă îl întind pe mâna, apoi pe pleoapă. Iar de uscat, nu mi se usuca absolut deloc.

Nu am o tehnică anume de aplicare, pur și simplu trag o linie cum îmi vine mie, la un ochi o trag din interior spre exterior, la celălalt fac invers, nu prea țin cont. Trasez liniile cum îmi vine pe moment, iar apoi le unesc și le umplu. Darrr, am făcut un video special pentru voi, în care vă arăt EXACT cum aplic tușul pe pleoapă și sper să vă fie de folos.

Care este eyelinerul vostru preferat?

6 Comments

  1. Fix ieri mi-am cumparat eyelinerul pt ca arata super in instastory.urile tale :))
    Am fost putin dezamagita pt ca daca il rotesc iese prea putin si la urmatoarea utilizare vad ca deja in capat avea un exces de produsm Voi incerca sa pun excesul pe mana si sa vad ce iese. Multumim !

  2. Antonia, thanks a lot for the article post.Much thanks again. Fantastic.

  3. Mission Impossible! Am incercat acest eyeliner si -dezastru total ! Iubesc produsele lor doar ca nu ma impac cu acest eyeliner. In schimb cel de la eyeco e genial!!!

  4. Eu tot as mai vrea sa mai faci un astfel de video cu modul în care aplici eyelinerul! Mulțumesc :*

  5. Ești super îndemânatică cu eyeliner-ul. Mie în 90% din cazuri nu-mi ies egale rezultatele la cei doi ochi :)). Sper ca într-o zi, eventual cât mai curând, să reușesc să am dexteritatea ta 😀 .

Leave A Reply

Navigate