Liniste si aer curat.

 Atunci cand simti ca nu mai poti, cand vrei sa te descarci, sa respiri aer curat, sa elimini tot ce e neagtiv in viata ta, ia-ti cea mai buna prietena de mana si mergeti la munte! Plimbati-va, radeti, faceti poze, descarcati-va!
In ultima vreme, viata mea este pe fast forward, totul se intampla foarte repede, iar timpul pare mai scurt ca niciodata. Nu imi amintesc ultima data cand am avut 48 de ore de liniste totala, de zen, 48 de ore in care sa nu fi fost pe drumuri, intr-un alt oras sau o alta tara. Nu ma intelegeti gresit, nu ma plang, e viata care mi se potriveste, e viata pe care mi-am dorit-o si pe care o iubesc, iar pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi se intampla, pentru tot ce traiesc si pentru oamenii minunati pe care ii am in jurul meu.
Tot ce imi doresc, este sa am putin mai mult timp pentru mine, pentru sufletul meu, iar pentru asta am nevoie de cate o pauza, macar o data pe luna, o pauza de munte, de aer curat si liniste.

Sunt fericita, implinita, sigura pe mine si mai puternica ca niciodata.

Be happy. Everything happens for a reason!

In pozele de sus port camasa si cardigan de pe www.StarShinerS.ro, unde gasiti in fiecare vineri de la ora 19:00 colectii noi. In plus, puteti comanda chiar si din afara Romaniei – https://starshiners.com/how-do-i-buy/shipping

7 Comments

  1. Ioana, radiezi frumusete!!! Ma bucur ca ai ajuns si in Brasov, Brasovul chiar are o putere prin frumusetea si naturaletea lui de a te ajuta sa iti gasesti linistea. Esti superba si ai facut si orasul sa iasa superb in poze! Keep up the good work!

    Te pup!

    Ps.: ce camera foto ai?

  2. “linistea si aerul curat” intotdeauna prima optiune pentru relaxare si binedispunere.

Leave A Reply

Navigate