EVE DUET by Avon – Radianta sau Senzuala?

Daca ar fi sa ma descriu in cateva cuvinte, acestea ar fi fericire, energie, pozitivitate si naturalete. Toata lumea care ma cunoaste stie ca sunt o persoana pozitiva si mereu pusa pe glume, chiar daca sunt proaste de cele mai multe ori. Haha! Nu ma defineste eleganta si feminitatea, insa pot si stiu sa fiu atunci cand e cazul si cand simt eu ca trebuie.

Voi alege mereu blugii in locul rochiilor sau a fustelor, bluzele oversized in locul celor decoltate, tricourile in locul camasilor si parfumurile florale si dulci in locul celor fresh sau orientale. 

Si acum ca am ajuns la parfumuri, as vrea sa va spun cateva cuvinte despre noul parfum Eve Duet de la AVON. Un parfum cu un ambalaj unic, care inglobeaza doua arome si care permite personalizarea parfumului in functie de momentul zilei sau de starea de spirit. Pe scurt, poti fi radianta, poti fi senzuala sau poti fi in ambele feluri, totul depinde de felul in care combini cele doua arome.Spre surprinderea mea, partea senzuala a parfumului imi place mai mult decat cea radianta, insa combinatia dintre cele doua este fabuloasa si se potriveste de minune personalitatii mele. Eve duet Radiant are note florale, fructate –  clementina, floare de mar, coacaze negre, nufar, pe cand Eve duet Sensual are note dulci si florale – lemnoase.

Eu am incercat sa exprim prin fotografii starea pe care o am atunci cand port acest parfum si sunt curioasa sa aflu voi ce fel de femeie sunteti. Radianta, senzuala sau ambele?

Mai multe detalii despre produs gasiti pe www.avon.ro

1 Comment

  1. Ioana, detalii de unde sunt hainele, te rog frumos! Imi place foarte mult aceasta tinuta!!

Leave A Reply

Navigate