Tu in ce accesoriu investesti cel mai mult?

Chei, portmoneu, telefon, ruj, pudra, crema de maini, servetele – lucruri zilnice esentiale pe care le gasesti in geanta oricarei femei. O geanta este de fapt un accesoriu nelipsit pentru reprezentantele sexului frumos si oricine va cauta in geanta unei femei, va fi intampinat de toata viata acesteia, mai ales daca vorbim despre o geanta mare, incapatoare. You feel me, girls! #furlafeeling
Pentru mine geanta este cel mai important accesoriu si sunt dispusa sa investesc oricat intr-o geanta versatila, de calitate, care stiu ca ma tine mai mult de un an.

Acum ceva timp am vizitat magazinul FURLA din Baneasa Shopping City si am ramas impresionata de noua colectie de toamna, in special de modelul Furla Scoop, din care puteti obtine doua genti in cel mai simplu mod cu putinta, inversand capacul care are o parte simpla si una cu print.
Nu m-am putut decide asupra unei singure genti, asa ca am pozat cateva din preferatele mele.

Tu in ce accesoriu investesti cel mai mult?

#Furla #FurlaBaneasa #BaneasaShoppingCity

4 Comments

  1. Anastasia Luchianov Reply

    Pentru mine geanta este cel mai important accesoriu.. acestea de la FURLA sunt foarte frumoase.. Pupici

  2. cei mai multi bani i-am investit in bijuterii din metale pretioase in special inele si cercei

  3. Pentru mine, geanta este una dintre cele mai
    importante accesorii. Din punctul meu de vedere, mai bine strâng câțiva bănuți și îmi iau o geantă de calitate, de ce nu și de firmă, decât să îmi cumpăr una no name și să o port o perioadă scurtă de timp.

Leave A Reply

Navigate