AVON la UNTOLD FESTIVAL – behind the scenes

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Trebuie sa recunosc ca anul acesta tot ce inseamna UNTOLD Festival a fost peste asteptarile mele. De la organizare, artisti, mancare, pana la zonele de relaxare, setup-uri si decoratiuni. Corner-ul AVON FREE de la Untold mi s-a parut de departe cel mai original si mai racoritor! Cei de la AVON au fost mai mult decat inspirati atunci cand s-au gandit sa aduca un leagan cu efect de racire prin evaporare. Afara erau 36-38 de grade, iar leaganul a fost exact ce trebuia pentru o doza de aer fresh si racoritor.

In plus, la cornerul de Hair & Makeup, au fost realizate cele mai cool impletituri si machiaje de-a lungul celor 4 zile de festival. Rezultatele erau atat de faine, incat cozile erau interminabile. Eu am fost ceva mai norocoasa si am avut ocazia sa pic pe mana minunatei Roxana Minea, Makeup Artist oficial Avon Romania, care a realizat un machiaj impecabil. Mi-a placut foarte mult de Roxana si de stilul ei finut si natural de a machia. Nu mi-a incarcat absolut deloc fata si a stiut exact ce fel de machiaj imi place, fara sa ii spun. Ne-am inteles din priviri! Haha.20622321_1810097432340613_7839377032427532491_n
A fost o experienta foarte faina, iar pe langa faptul ca m-am ales cu un machiaj profi si am invatat cateva secrete despre aplicarea rimelului cu ajutorul unei pensule de makeup, am intalnit foarte multe cititoare care au fost prezente la cornerul Avon. Astept cu nerabdare sa vad ce ne pregatesc cei de la AVON pentru UNTOLD 2018!

Cine a fost la Untold, mana susss!!!

1 Comment

Leave A Reply

Navigate