JAKUB POLANKA X BIBLOO

Luna trecuta am avut ocazia de a participa la lansarea colectiei BIBLOO X JAKUB POLANKA, care este unul dintre cei mai cunoscuti designeri cehi – absolvent al UMPRUM Praga şi al Institutului de Modă de la Paris, finalist al Mango Fashion Awards si designer-ul anului la Czech Grand Design, laureat al premiului Hubert de Givenchy, desemnat Cel Mai Bun Designer la Elle Style Awards si, conform Vogue Italia, unul dintre talentele promitatoare ale tinerei generatii.Photo-2017.04.26-Manifesto-Photo-www.themoment.ro-1126-1367x2048

Designerul a vrut sa creeze haine ce pot fi purtate toata ziua, fara a pierde eleganta sau confortul, haine ce pot fi purtate dimineata în parc cu tenisi simpli, piese ce pot fi purtate de-a lungul zilei cu o pereche de ghete si care pot fi transformate în tinute de seara cu o pereche de pantofi cu toc, exact cum am facut si eu in seara evenimentului.
Piese individuale au fost create folosind o tehnica unica ce implica linii simple, clare, tehnica ce a dus la obtinerea unui stil #efortless.
Eu personal, m-am regasit in piesele vestimentare create de Jacub Polanka si mi-a placut la nebunie colectia!

Photo: www.themoment.ro
Photo: www.themoment.ro
Photo: www.themoment.ro
Photo: www.themoment.ro

18422129_1826793064307493_8400408816163918709_o

La eveniment am purtat doua piese din ultima colectie – jacheta oversized kaki si sapca FAX OFF pe care ati tot vazut-o in ultima luna in postarile de pe instagram. Stiu, am exagerat cu ea, insa O ADOR! Este singura sapca care chiar imi vine bine si imi sta fixa pe cap. Am o problema cu sepcile din cauza parului care este PREA des.
Anyway, sa stiti ca in data de 29 s-au lansat piese noi in colectie. You should check it out!
www.bibloo.ro

Orice client care se inregistreaza pe www.bibloo.ro poate deveni membru in Clubul BIBLOO VIP fara nici un fel de taxe si poate beneficia de multiple avantaje, inclusiv la cumparaturi din colectia BIBLOO x Jakub Polanka. Puteti beneficia de discount-uri de pana la 3.400lei, livrare gratuita, livrare premium a catalogului BIBLOO si multe altele. Clientii pot alege dintre trei variante de abonament BIBLOO VIP: Gratuit, Silver si Gold. Pentru mai multe detalii, vizitati www.bibloo.ro

3 Comments

  1. Florentina Reply

    Esti o frumoasa! Continua ceea ce faci, te urmaresc cu interes!

Leave A Reply

Navigate