#goldenhour moment – L’Occitane Terre de Lumiere

Sunt de parere ca fiecare om trebuie sa faca ceea ce ii place, ce simte, ce iubeste ca sa fie pe deplin fericit. Am 24 de ani si luna asta se implinesc 4 ani de cand am inceput sa scriu pe blog.
Nu m-am gandit nici macar o secunda ca voi ajunge sa traiesc atat de multe clipe frumoase datorita bloggingului, ca voi ajunge sa cunosc oameni pe care pana acum ceva vreme ii vedeam doar pe ecranul televizorului, ca voi avea sansa sa colaborez cu brandurile mele preferate sau ca voi calatori in cele mai frumoase locuri alaturi de oameni misto.
Acum o saptamana m-am urcat in masina cu Sandra Bendre si am plecat la Viena pentru 3 zile. Voiam neaparat sa vizitam Viena in perioada asta a anului, dar si sa facem ceea ce ne face cu adevarat fericite, sa descoperim locuri noi si sa creem content pentru blog si Social Media, content care sa va inspire pe voi, cei care ne urmariti.
Au fost trei zile in care ne-am trezit in fiecare dimineata la ora 8 si am pozat cate 5-6 outfituri pe zi. Stiu, suna superficial, insa de cele mai multe ori aparentele nu reflecta realitatea si tot ce pot sa va spun, este ca nu-i usor deloc, dar e al naibi de frumos, pentru ca facem exact ceea ce ne face fericite.
Am stat la unul dintre cele mai frumoase hoteluri pe care le-am vazut in ultima vreme si in fiecare seara am avut ocazia sa privesc cele mai frumoase apusuri.
Apusul soarelui peste Viena, privit de la etajul 8 al hotelului, ma linistea si imi permitea sa ma deconectez de la toata agitatia la care am fost supusa pe parcursul zilei, acel #goldenhour, era probabil cel mai linistitor moment al zilei si m-am bucurat de el cum n-am facut-o niciodata.

Am o provocare pentru voi. Vreau sa rememorati un #goldenhour moment, fie ca este vorba de un apus sau rasarit, si sa postati o fotografie cu un astfel de moment pe contul vostru de instagram cu hastagurile #goldenhour #loccitane #goldenIoana. Cele mai frumoase 3 fotografii vor castiga cate un parfum L’Occitane Terre de Lumiere, parfumul care deschide o noua categorie de produse L’Occitane.

“Imaginea continand rasaritul sau apusul de soare trebuie sa fie realizata personal de catre Participant. In eventualitatea in care mai multe persoane folosesc aceeasi fotografie, va fi considerata valida numai inscrierea la Concurs realizata de catre prima persoana care a postat fotografia. In cazul in care nu se poate stabili cu exactitate care fotografie a fost inscrisa in concurs mai devreme, vor fi anulate ambele inscrieri.
Pentru ca inscrierea in concurs sa fie valida este necesara aplicarea mecanismului descris mai sus si utilizarea tuturor celor trei hashtaguri: #loccitane #goldenhour si #goldenIoana. Nu vor fi luate in considerare acele inscrieri care nu contin, sau contin partial, hashtagurile de mai sus.”

Voi alege castigatorii in data de 14 aprilie 2017 si ii voi anunta pe blog, dar si pe instagram.

Abia astept sa vad cele mai frumoase momente #goldenhour.
Good luck!

WINNERS:

IMG_7830

IMG_7834

IMG_7832

Felicitari!
Astept datele voastre pe adresa de mail ioanagrama20@gmail.com

Va pup si va imbratisez cu drag!

1 Comment

  1. adriana m. Reply

    as vrea sa vad mai multe postari din viena,asa cum am vazut pe blogul sandrei:)

Leave A Reply

Navigate