THE WOMAN 2017

the-woman-ianuarie-2017

Conferinta THE WOMAN si-a inceput rolul educational in anul 2012, reunind anual peste 500 de femei lideri care vizeaza dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul include workshopuri, prezentari si dezbateri sustinute de peste 20 de speakeri nationali si internationali.
Eu am auzit de Conferinta The Woman acum 3 ani, insa, spre rusinea mea, nu am reusit sa merg la nici o editie pana acum.
Anul asta nimic nu ma poate opri sa fac parte dintre cei peste 500 de lideri in diferite domenii de activitate, femei antreprenor, bloggeri, manageri, care se vor reuni intre 14 si 15 martie 2017 la Grand Hotel Italia din Cluj Napoca.

Cea de-a VI editie se va desfasura sub tematica “Educatia, puterea de a schimba lumea” si isi propune sa fie un promotor al schimbarilor puternice in educatie.

“Schimbarea incepe cu tine si continua cu cei pe care ii educi.”

Alegerea educatiei ca tema de dezbatere nu este intamplatoare. Aproximativ 300.000 de tineri din Romania au abandonat scoala in anul 2015, iar 377.000 de tineri sunt incadrati in categoria NEETS, adica persoane care nu urmeaza un program educational sau nu lucreaza, potrivit studiilor Eurostat.
Astept cu nerabdare evenimentul, in primul rand pentru ca va fi prima data cand voi participa la o astfel de conferinta,  iar in al doilea rand, pentru ca imi doresc sa invat si sa descopar lucruri si oameni care sa ma inspire si sa ma ajute in viata personala si profesionala.
Eu va invit si pe voi si vreau sa stiti ca folosind codul THEWOMAN10IG beneficiati de o reducere de 10% la achizitionarea biletului de pe www.thewoman.ro

See you there!

Leave A Reply

Navigate