Da-mi un pont de frumusete si iti dau si eu unul tare!

AA9A3081
Cu toate stim ca un ten frumos este un ten fericit! Ei bine, pentru a avea un ten fericit trebuie sa punem foarte mare accent pe ingrijirea acestuia. Este foarte important sa avem un ritual zilnic de ingrijire a pielii. Mastile de fata, cremele hidratante, apa, dar si alimentatia sanatoasa, sunt factorii care ne ajuta sa avem un ten fericit.LOGO-cien-protejam-transparent
Lidl a lansat de curand o noua campanie, “Impreuna protejam frumusetea romancelor”. Prin aceasta campanie, Lidl isi propune sa culeaga cat mai multe ponturi de frumusete pe care sa le ofere tuturor romancelor pentru a le incorpora in ritualul lor de frumusete.
Partea faina este ca va fi o caravana, caravana CIEN, care va merge prin 25 de orase ale tarii. Aceasta va fi transformata intr-un forum offline, in care femeile impartasesc impresii, dau si primesc sfaturi si descopera trucuri noi.

Va invit si pe voi in caravana CIEN, unde veti putea descoperi gama de produse Cien și beneficiile pe care fiecare dintre acestea le oferă. În plus, în schimbul unui pont de înfrumusețare și îngrijire, fiecare persoană care viziteaza caravana Cien, va primi un pont tare al clientelor Lidl: produse din gama de îngrijire Cien. Asadar, voi povestiti despre cum va rasfatati tenul dupa o zi lunga si agitata, mai exact, oferiti un pont de ingrijire pe care doar voi il stiti, iar in schimb, primiti produse de ingrijire a tenului marca Cien.
Ponturile voastre de frumusete vor fi filmate in spatiul special amenajat din cadrul caravanei Cien, dupa care videoclipurile vor fi urcate pe canalul de YouTube al Lidl România, creand astfel un adevarat forum al trucurilor de frumusete. How cool is that?!

V-am dat si eu un pont de frumusete:

Dupa cum v-am spus mai sus, Caravana CIEN va merge prin 25 de orase ale tarii printre care bineinteles, Cluj, Targu Mures, Sibiu, Alba Iulia, Satu Mare si Baia Mare!

Mai multe detalii despre programul caravanei CIEN gasiti aici: https://surprize.lidl.ro/cien

Leave A Reply

Navigate