#FashionBloggersInPitesti

imageAcum trei saptamani, am vizitat pentru prima data orasul Pitesti, impreuna cu cele mai dragi persoane din lumea virtuala si nu numai, Sandra Bendre, Ioana Chisiu, Carmen Negoita si Deea Codrea, #thefashionbloggers. Dupa multe ore de mers cu masina, o scurta pauza in Sibiu, unde ne-am intalnit cu Mitichi pentru a discuta cateva detalii despre Feeric Fashion Days care vine cu pasi repezi, am ajuns la Hotel Victoria, in Pitesti, unde eram asteptate cu goodie bag-uri de la Maison Raquette si Luxury Gifts.
Am facut cel mai rapid dus, am imbracat ceva lejer si am mers la Don Stephano pe terasa, unde ne-am uitat live, online, la Gala Digital Divas.
Am urlat de fericire atunci cand am auzit ca am castigat doua premii, locul 2 la categoria Best Use of Photography in Blogging si locul 1 la categoria Best Fashion Blog. Trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut sa imi ridic personal premiile de pe scena, insa m-a consolat faptul ca eram inconjurata de oameni dragi care s-au bucurat pentru mine.
Am inchinat cate un pahar de vin si am sarbatorit “victoria” cu cele mai bune clatite cu Nutella si banana, aka Clatitele Don Stephano.Cum a fost la Jupiter City Fashion Bloggers Meeting? 18Cum a fost la Jupiter City Fashion Bloggers Meeting? 14Cum a fost la Jupiter City Fashion Bloggers Meeting?10Cum a fost la Jupiter City Fashion Bloggers Meeting? 17Cum a fost la Jupiter City Fashion Bloggers Meeting? 1313227213_1167917499909597_3340775615833059573_n

Sambata, la ora 17:00 a avut loc evenimentul la Jupiter City, unde ne-am intalnit cu cititoarele noastre, am discutat despre cum a inceput viata de blogger a fiecareia dintre noi, despre blogging in general, dar si despre moda si tendinte.
La final, impreuna cu fetele, am ales cea mai inspirata tinuta din public, care a fost premiata de dei de la Jupiter City cu un voucher de cumparaturi. Great idea!
Intalnirea cu cititorii nostri, faptul ca avem ocazia sa ii cunoastem personal si sa discutam cu ei lucruri care nu se vad din exterior, mi se pare cel mai frumos moment al evenimentelor de acest gen.
Mii de multumiri Jupiter City pentru ca ati facut posibila aceasta intalnire!13254763_1167917379909609_2854996070674048772_o

Sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile care mi se intampla, pentru fiecare experienta pe care o traiesc, pentru ca in final, amintirile sunt cele care vor ramane mereu in mintea noastra si este important ca acestea sa fie frumoase, sa implice lucruri pozitive si oameni frumosi.

Sper sa ne revedem cat de curand, Pitesti!

1 Comment

Leave A Reply

Navigate