Galeria de Stil – Muzeul de Arta Cluj

Fashionistas, am o veste buna pentru voi. In perioada 27-29 noiembrie va avea loc Galeria de Stil in incinta Muzeului de Arta Cluj. Cei mai cunoscuti designeri romani isi vor expune cele mai noi creatii pe care le puteti admira, proba sau cumpara.

preview-LI-1-4

Gusturile nu se discutã – spune o vorbã veche. Dar, cu siguranţã, ele pot fi cizelate, cultivate şi clar conturate în funcţie de stil. Singurul eveniment din Transilvania care promoveazã talentul tinerilor designeri români revine cu o ediţie de toamnã-iarnã.
Peste 25 de designeri (Oana Lupaș, Mirela Fraser, Laura Olaru, Veronica Frișan, Ligia Mocan, Ingrid Teodosiu, Laura Firefly, Etoile Design etc…) vor fi prezenți personal împreună cu colecțiile lor și vor da sfaturi sau sugestii vizitatorilor. Vor fi piese vestimentare unicate sau de serie mică, versatile, outfit-uri interesante, ținute avangardiste sau clasice și, cel mai important, vor fi pentru toate buzunarele!

preview-LI-1-11

preview-LI-1-12

preview-LI-1-14

preview-LI-1-13

preview-LI-1-7

preview-LI-1-9

Tinerii care petrec ore în şir în ateliere, care studiazã în detaliu fiecare cusãturã a creaţiilor marilor case de modã, care-şi sacrificã timpul cu scopul de-a veni pe piaţã cu altceva şi care sunt înzestraţi cu un talent insuficient promovat, meritã sprijiniţi!
Galeria de Stil a arãtat încã de la prima ediţie cã publicul e însetat de frumos, de eleganţã, de practic, de nou.

După ce în luna aprilie am avut onoarea de-a o avea ca invitat special pe Ana Morodan, votatã în 2014 “Digital Diva of the Year” la cea mai importantă competiţie a bloggerilor şi personajelor online de fashion din Romania, acum la Galeria de Stil veți putea cunoaște designeri care au început să fie recunoscuți și peste granițe.

De exemplu, Maia Raţiu va fi prezentă la Galeria de Stil cu aceeași colecție pe care a prezentat-o și în cadrul Paris Fashion Week.
“Cred cu tãrie cã femeile cautã în prezent rochii care se potrivesc personalitãţii lor, ca de asemenea, rochii menite a fi piese de artã, cu tãieturi unice şi texturi îndrãzneţe, aşa cã asta e ceea ce fac eu.”, a declarat designerul.

preview-LI-1-5

preview-LI-1-2

preview-LI-1-17

Pentru prima data va fi prezentă și Veronica Frișan, care va aduce în prim plan piese nonconformiste, versatile ,cu un design minimalist, concepute pentru a scoate clientul din anonimat! Nu e de mirare că vedete precum Smiley, Don Baxter sau Redblonde aleg ținute Veronica Frișan pentru aparițiile lor publice.

Eu am avut ocazia sa pozez in creatiile catorva designeri care vor fi prezenti in acest weekend la Galeria de Stil si vreau sa va spun ca sunt impresionata de texturile, originalitatea si calitatea pieselor vestimentare. Daca sunteti indraznete si nonconformiste atunci cand vine vorba de haine, nu trebuie sa lipsiti de la acest eveniment!

See you there!

 

6 Comments

Leave A Reply

Navigate