Din inima pentru un alt viitor

Processed with VSCO with c9 presetDupa cum bine stiti, acum o luna a avut loc un eveniment caritabil dedicat unui elev al Colegiului Național Octav Băncilă din Iași, olimpic la muzica, ce sufera de un handicap la mâna stanga. Cristian provine dintr-o familie fara posibilitați materiale, iar rezultatele sale excepționale la învațatura ne-au determinat sa îl susținem în cadrul campaniei noastre, “Din inima pentru un alt viitor”.
Am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a duce acest eveniment pana la capat, insa trebuie sa recunosc ca au fost cativa oameni fara care nu am fi reusit.
Multumirile mele sincere merg in primul rand catre Ramona Luca, cel mai bun, ajutator si intelegator om care exista in viata mea in momentul de fata, Diana Drobota de la Devoratorii de SEO, dar si Faro Development si Devoratorii de SEO, doua echipe in continua dezvoltare, pasionate de mediul online, cu orientare catre client si rezultate.

Processed with VSCO with c9 preset
  Processed with VSCO with c9 preset

Sincer, ne-am fi dorit sa vedem mai multi oameni la eveniment, pentru ca pana la urma, a fost vorba de un copil care avea si are in continuare nevoie de ajutorul nostru. Insa nu ne plangem, a fost prima editie si eu zic ca a iesit un eveniment frumos. Am avut foarte mare noroc cu cei de la Blue Acqua care ne-a pus la dispozitie terasa si restaurantul lor, dar si cu Dionis Band care au intretinut atmosfera pe tot parcursul serii. Au fot tombole si lictitatii, mancare delicioasa si vin de calitate – GRAMMA, desigur, dar si un moment special sustinut de Cristian, care ne-a emotionat pana la lacrimi atunci cand a cantat la instrumentul lui favorit, cornul francez.
Pe langa toate astea, cel mai important este faptul ca am reusit sa strangem o parte din banutii de care Cristian are nevoie pentru proteza, iar asta nu se intampla fara OAMENII care ne-au sustinut si care au fost alaturi de noi.Processed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with c9 preset

Am sa ii insir pe toti, pentru ca merita si pentru ca au demonstrat cat de usor e sa fii un om bun.
Asadar, multumirile noastre merg catre:
Royal Print – invitatii & bannere
Optica medicala VISION FOR YOU – vouchere cadou folosite in cadrul tombolei
Richies – Mobile Bar & Events – drinks
InSociety
L’Oreal PARIS si Yves Rocher Romania – Goodie Bag-uri pentru tombola
StarShinerS, Moja Concept-Store, Atelier AeЯiaL, NICHI CRISTINA NICHITA, Cuvinte Aurite, Art Quarella by Luminita Lupuca, Flori de piatră Bijoux-Didina Sava – care ne-au ajutat cu produse si vouchere folosite pentru licitatie si tombola.
Top Kids Iasi – care au adus un zambet pe fetele noastre cu ajutorul baloanelor
Hotel International Iasi, Motel Bucium si Donna Crina au avut grija ca organizatorii sa se simta ca acasa si sa arate impecabil.
Pe final, vreau sa le multumesc bloggerilor care au ajutat la promovarea acestui eveniment, Sorina Brumariu, Sandra Bendre, Sanziana Negru si Ioana Chisiu.

1 Comment

Leave A Reply

Navigate