Eveniment cu scop caritabil in IASI – Din inima pentru un alt viitor

19554765_124357451491837_86724531529049498_n

Mereu mi-am dorit sa am puterea de a-i ajuta pe oamenii mai putin norocosi, de a face fapte bune fara sa astept ceva in schimb, iar in momentul in care am inceput sa constientizez infulenta pe care o am in mediul online, mi-am promis sa ma implic in cat mai multe evenimente cu scop caritabil si nu numai. De cateva saptamani bune, impreuna cu Stefan si Ramona, dar si alti oameni cu suflet mare, punem la cale un eveniment care speram din suflet sa iasa exact asa cum de dorim.
Vreau sa va spun cateva cuvinte despre campania “Din inima pentru un alt viitor”, in care m-am implicat atat eu, cat si Ramona Luca, Sorina Brumariu, Sandra Bendre si Sanziana Negru.
“Campania vizează susținerea unui elev al Colegiului Național Octav Băncilă din Iași, olimpic la muzică, ce suferă de un handicap la mâna stângă. Acesta provine dintr-o familie fără posibilități materiale, iar rezultatele sale excepționale la învățătură ne-au determinat să îl susținem în cadrul campaniei noastre. Scopul acesteia este atragerea de fonduri de la orice persoană sau companie care dorește să lumineze viitorul acestui tânăr.”
Evenimentul va avea loc in data de 27 Iulie la restaurantul Blue Acqua din Iasi, iar pretul unui bilet este de 170 RON. Biletele se gasesc la locatie – Restaurantul Blue Acqua.
Tot ce pot sa va spun este ca va fi muzica buna, oameni faini, Gramma Wines, surprize, tombole si multa voie buna.
Va asteptam cu drag intr-un numar cat mai mare pentru sustinerea acestui act caritabil.

In cazul in care va hotarati sa veniti, nu uitati sa dati “attend” evenimentului pe facebook – AICI

4 Comments

Leave A Reply

Navigate